Diary in Google Translate Retrospect 1981 Boston (1)

I and my friend who did not receive the baggage at the airport decided to take a stroll downtown to buy a pair of underwear etc after we arrived at the hotel.

 

In the process we encountered, it was a very prosperous restaurant while setting up an old-fashioned shop. Founded Union Oyster House which is also the oldest restaurant in Boston in 1826. 

We love oysters, putting our feet inside the shop, securing the seats on the second floor by climbing old steps, greedy raw oysters, oyster fried and clam chowder etc.

 

Anyway, raw oysters are cheap compared to Tokyo, though small. Besides, freshness and umami were completely different from those of Tokyo. 

Even now my tongue remembers a lot of clams and rich flavored clam chowder. The clam chowder was served plenty of thick big cups.

 

When I finished eating everything, my heart and my body warmed up, I was able to switch my mind to enjoy the Boston life from the next day by putting the anger of baggage lost aside.

 

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空港で手荷物を受け取れなかった私と友人は、ホテル到着後に、間に合わせの下着等を買うためにダウンタウンを散策することにした。

 

その過程で私達が遭遇したのだ、古色蒼然とした店構えながら、とても繁盛しているレストランだった。創業1826年のボストン最古のレストランでもあるユニオン・オイスターハウス。

牡蠣の大好きな私達は一路店内に足を入れ、古めかしい階段を上って二階の席を確保して、生牡蠣、牡蠣フライ、クラムチャウダーなどを貪った。

 

とにかく、生牡蠣が小粒ながら東京と比べて安いのだ。しかも新鮮さと旨みが東京のそれと全然違っていた。 

今でも私の舌が記憶しているのは、アサリがたっぷりで濃厚な味付けのクラムチャウダーだ。そのクラムチャウダーは、厚手の大きなカップにたっぷり供されていた。

 

全てを食べ終えた時には私の心も身体も温まり、手荷物紛失の怒りは脇に置いて、翌日からのボストンライフを楽しむ事に気持ち